top of page

Faith Group

Public·22 members

Ванесса Барченко
Ванесса Барченко

Брендований одяг як частина філософії бізнесу

Коли клієнт вперше заходить до вашого магазину, кафе чи салону — перше, на що він звертає увагу, це атмосфера. І ця атмосфера складається з дрібниць. Охайність, усмішка персоналу, запах кави в повітрі — і, звісно ж, зовнішній вигляд команди. Саме брендований одяг здатен створити враження, що у вас усе продумано до деталей, і кожен співробітник — частина єдиної ідеї.

Я прийшла до цього не відразу. Спершу здавалося, що головне — це професіоналізм. Але з часом я зрозуміла, наскільки велике значення має візуальне оформлення персоналу. Саме тоді я почала шукати варіанти стильного, якісного одягу з логотипом, який би відображав характер нашої компанії.

Так я натрапила на "Твій Дизайн" — команду, яка не просто шиє одяг, а допомагає створити імідж. З ними ми почали з простого — промо фартухи з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/p22184615-promo-fartuki-logotipom.html Чесно кажучи, це стало однією з найкращих інвестицій у розвиток бренду. Фартухи виглядали професійно, лаконічно, але водночас із родзинкою. Персонал одразу відчув зміни. У нас з’явився єдиний стиль, і клієнти почали звертати на це увагу. Багато хто запитував, де ми їх замовляли, а дехто навіть жартував, що тепер ми виглядаємо, як з обкладинки.

Брендований одяг — це не просто форма. Це відображення того, хто ви є. І якщо ви хочете, щоб ваш бізнес виглядав гідно, сучасно і з любов’ю до деталей, обов’язково зверніть увагу на такі речі. Особливо коли є такі надійні партнери, як "Твій Дизайн".

3 Views

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Albert Corokin
    Albert Corokin
  • Анастасия Фурманова
    Анастасия Фурманова
  • Ванесса Барченко
    Ванесса Барченко
  • trewis moip
    trewis moip
  • gretti puk
    gretti puk
bottom of page